Terug

BSO gesloten van 20 december t/m 24 december, alleen noodopvang geboden.


BSO gesloten van 20 december t/m 24 december, alleen noodopvang geboden. 15-12-2021

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet gisteren besloten om alle basisscholen en de Buitenschoolse Opvang volgende week te sluiten.

Dit betekent dat Juut & Co met ingang van maandag 20 december 2021 tot en met vrijdag 24 december haar BSO moet sluiten. Wij zijn alleen geopend voor noodopvang.

Kinderen van ouders die in cruciale beroepen werkzaam zijn en kinderen in een kwetsbare positie kunnen naar de noodopvang. Wij bieden alleen noodopvang na schooltijd.


Cruciale beroepsgroepen
:
Specifiek voor COVID-19 zijn er cruciale beroepsgroepen om de samenleving draaiende te houden tijdens de COVID-19 uitbraak. Ouders of verzorgenden die hierin werken, kunnen gebruik maken van de noodopvang.
Lijst van cruciale beroepenOverzicht cruciale beroepen voor noodopvang

Wij verwachten de komende dagen meer informatie vanuit de overheid. Wij zullen u verder informeren, zodra wij meer weten over bijvoorbeeld de compensatie van de opvanguren tijdens de sluiting. Ook hebben wij intern tijd nodig om de mogelijkheden te bekijken, omdat deze informatie ook voor ons onverwacht komt. We zullen er alles aan doen om er samen met u uit te komen.

 

Zie voor de meest recente informatie van de Rijksoverheid:

info sluiting basisscholen en BSO corona Rijksoverheid

 

Wilt u gebruik maken van de noodopvang?

Graag willen wij uiterlijk donderdag 16 december om 12.00 uur inzicht krijgen welke kinderen van 20 tot en met 24 december van de noodopvang bij de Buitenschoolse Opvang gebruik zullen maken. De noodopvang voor de BSO is na schooltijd. Dit geldt dus alleen voor kinderen van ouders uit cruciale beroepsgroepen en kinderen in een kwetsbare positie.

U kunt de aanmelding uiterlijk donderdag a.s. voor 12.00 uur doorgeven via mail: planning@juutenco.nl


Voor vragen kunt u bellen naar kantoor: 0315-231 775.

 

 

doodle trumpet
doodle bird
doodle sun
Juut & Co Kinderopvang