Terug

Ouder- en peutergym bij de Kraanvogel


Ouder- en peutergym bij de Kraanvogel 15-11-2019

Basisschool De Kraanvogel biedt ouder- en peutergym aan voor Vorden en omstreken!

Vanaf januari 2020 biedt De Kraanvogel ouders met peuters tussen 2 en 4 jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan ouder- en peutergymnastiek in hun eigen gymzaal. In 2 x 10 weken kunnen peuters met hun ouders (of oppas, oma/opa) ontdekken hoe leuk samen bewegen is. We gaan samen op ontdekking wat je allemaal al kan!

Wie bekend is met De Kraanvogel weet dat bewegingsonderwijs en sport belangrijk is binnen de school. De groepen gymmen 2 keer per week met een bevlogen vakleerkracht en de school heeft een groen schoolplein en mag gebruik maken van het sportveld van Ratti. Uit onderzoek blijkt dat er voor peutergymnastiek in de regio niet veel aanbod is. Hier wil de school wat aan doen, aldus directeur Jan Brouwer. In samenwerking met de Gelderse Sportfederatie is er gekeken naar verschillende mogelijkheden wat heeft geresulteerd in een samenwerking die in 2020 van start zal gaan. De lessen worden dan ook verzorgd door een leidster van de Gelderse Sportfederatie.

Het eerste blok zal starten op dinsdag 14 januari, het tweede blok half april. Vanaf 11.10 uur staat de koffie voor u klaar in de peuterruimte van peutergroep ‘t Kraankuikentje. Om 11.30 zullen we starten met de les en deze duurt 45 minuten. De kosten voor een blok van 10 lessen zijn 25 euro per peuter (met begeleider).

Wanneer er voldoende animo is, zal de peutergym na de zomervakantie worden voortgezet.

Wilt u meer informatie of zich opgeven voor het eerste of tweede blok? Stuur dan een mailtje naar Jan Brouwer : school@dekraanvogel-vorden.nl

doodle trumpet
doodle bird
doodle sun
Juut & Co Kinderopvang