Terug

Nieuwe locatie: De Wilgenhof in Hengelo Gld


Nieuwe locatie: De Wilgenhof in Hengelo Gld 18-02-2019

Kinderdagverblijf en BSO  “De Wilgenhof” in Hengelo 

Sinds 1 januari is Kinderopvang Juut & Co eigenaar van ‘De Wilgenhof’ aan de Banninkstraat 48 te Hengelo.

Het Kinderdagverblijf heeft een kleinschalige groep met kinderen van 0 tot 4 jaar. Kinderen leren hier samen te spelen en rekening met elkaar te houden. Door middel van thema’s helpen wij de kinderen zich spelenderwijs te ontwikkelen. Hierbij houden wij rekening met de individuele behoeftes en wensen van ieder kind. Naast het binnen spelen en ontdekken in  verschillende speel- en themahoeken, zijn wij ook veel buiten te vinden. Buiten zijn en buiten genieten staat centraal tijdens de opvang bij de Wilgenhof. De locatie is op een boerderij waar buiten veel te ontdekken en te beleven valt. 

Er zijn onder andere koeien, paarden, varkens en kippen aanwezig die samen met de kinderen gevoerd en geaaid kunnen worden.

Spelen op de trekkers en fietsjes doen we ook graag. Of we plukken alvast appels, peren en kersen voordat we aan tafel gaan om fruit te eten.

Bij de BSO worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Ze worden opgehaald van de basisschool. De BSO staat voor “niets moet en alles mag”. Natuurlijk wel binnen de regels, maar kinderen mogen zelf weten wat zij willen doen. Juut & Co biedt de kinderen een activiteit of een spel aan, maar ze mogen zelf kiezen of ze deelnemen of niet. Het moet vooral gezellig zijn en de kinderen moeten met veel plezier komen. De BSO maakt ook gebruik van de buitenruimte op de Wilgenhof.

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met Kinderopvang Juut & Co te Ulft, tel: 0315-23 17 75.   www.juutenco.nl

.   www.juutenco.nl

doodle trumpet
doodle bird
doodle sun
Juut & Co Kinderopvang