Gastouderopvang


 

De voordelen van kinderopvang aan huis

Stelt u zich eens voor: na een drukke werkdag komt u thuis en uw kinderen zitten frisgewassen in pyjama te tekenen aan tafel.  Ze hebben inmiddels met de gastouder gegeten of het eten staat al voor u klaar. U kunt in alle rust samen nog met uw kinderen spelen of een boekje lezen voor het slapen gaan.

Dit is één van de  vele voordelen van kinderopvang aan huis. Deze vorm van kinderopvang is flexibel qua opvangtijden en het zorgt voor rust in huis, omdat uw kinderen in hun eigen omgeving worden opgevangen. Ook bij ziekte van het kind kan de opvang vaak gewoon door gaan.

Als de gastouder op meer dan 1 kind oppast, is opvang aan huis vaak voordeliger dan de reguliere opvang.

Opvang bij een gastouder aan huis

Kinderopvang Juut & Co biedt naast deze vorm van kinderopvang ook nog opvang bij een gastouder thuis. U brengt uw kinderen dan naar de gastouder toe. Ook dan verblijft uw kind in een vertrouwde omgeving.

Alle gastouders hebben een opleiding gevolgd en beschikken over een EHBO certificaat. Daarom komt de kinder- en gastouderopvang via Juut & Co in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

Wilt u meer informatie over gastouderopvang, vult u dan het inschrijfformulier in. Wij nemen daarna contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismaking.

 

doodle trumpet
doodle bird
doodle sun
roundwhite bottom v3