Terug

Gastouders aangeboden


Plaats: 's Heerenberg

Ik ben Jessica, ik ben 37 jaar en ik woon in 's-Heerenberg. Ik heb 3 jaar in een kinderdagverblijf gewerkt in Doetinchem en ik ben nu 14 jaar werkzaam als gastouder bij het gezin aan huis, ik kies hiervoor omdat ik vind dat ieder kind het recht heeft om in een veilige en betrouwbare omgeving op te groeien. Ik heb mijn diploma Spw 3 en Helpende Welzijn 2 daarnaast een certificaat voor de Kinderehbo en een Vog verklaring (Verklaring Omtrent Gedrag) en ik sta ingeschreven in het Landelijk Kinderregister. Ik vind het gezellig om lekker met de kinderen naar buiten te gaan, wandelen, naar de eendjes/speeltuin in de buurt te gaan of om gewoon even een boodschapje te doen daarnaast vind ik het ook leuk om te knippen, plakken, kleuren, kleien, boekje voorlezen en natuurlijk de dagelijkse verzorging van de kinderen, flesje/eten en drinken geven, luiers verschonen, knuffelen enz.

Ik ben beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag (graag een hele dag). Mochten jullie interesse hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Voor meer informatie kunt u mailen met Martini Overbeek: martini@juutenco.nl

 


 

Ik ben Wilma, een fitte vrouw die van aanpakken houdt. Naast actief te zijn in het verenigingsleven ben ik op zoek naar een baan van ongeveer 20 uur per week. Elke werkdag ben ik beschikbaar tot ’s avonds 19.00 uur, vroeg opstaan is geen enkel probleem. Het werken met kinderen heeft mijn voorkeur. Samenwerken met collega’s gaat mij goed af, maar alleen ergens voor staan is geen enkel probleem. Mijn werkervaring is heel divers en elke keer goed verlopen en afgesloten.

Voor meer informatie kunt u mailen met Martini Overbeek: martini@juutenco.nl

 


 

Plaats: Gaanderen en omstreken.

Mijn naam is Marcella Persoon.

Ik ben 27 jaar oud en ik woon in Gaanderen.

Ik werk nu al bijna 3 jaar met veel plezier als geregistreerd gastouder via Juut & Co.

 

Ik ben op zoek naar een leuk gezin wie een gastouder aan huis goed kan gebruiken. 

Per direct ben ik beschikbaar op de maandag en vanaf augustus op de woensdag. De andere dagen ben ik voorzien.

 

Hiervoor ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Zowel de baby en peutergroep als BSO. Ook heb ik 2 jaar lang peutergym gegeven.

Ik ben o.a. in het bezit van een VOG en Kinder EHBO en geregistreerd in het landelijk register kinderopvang. Ook heb ik een diploma pedagogisch medewerker en ben ik actief in het volgen van cursussen.

 

Ik ben erg flexibel en in overleg is er veel mogelijk. Het voordeel van een gastouder is dat er veel persoonlijke aandacht aan uw kind(eren) wordt besteed. Er is sprake van een terugkomend en vertrouwd gezicht.

Persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat uw kind zich gewaardeerd en op zijn/haar gemak voelt. Persoonlijke aandacht zorgt er ook voor dat uw kind zich optimaal kan ontwikkelen, omdat het aanbod van activiteiten en zorg precies is afgestemd op de behoeften van uw kind.

Voor meer informatie kunt u mailen met Martini Overbeek: martini@juutenco.nl 

 

 
doodle trumpet
doodle bird
doodle sun
Juut & Co Kinderopvang