Terug

Kinderdagverblijf Ulft


Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de Nijverheidsweg 7 te Ulft.

Binnen ons kinderdagverblijf in Ulft hebben wij twee babygroepen (0-2 jaar). Op de babygroepen worden er kleinere activiteiten aanboden, passend bij de leeftijd. Denk aan zingen, voorlezen, ontdekken van materialen en lichamelijke oefeningen zoals rollen en leren lopen. Ook is snoezelen een belangrijk aspect. Met rustige muziek, lampjes en kleuren worden de zintuigen aangenaam geprikkeld. Dit heeft een positief effect op de stemming van de baby.
Elke baby heeft een eigen ritme. Er is een goede overeenstemming met ouders in het ritme thuis en op de groep. De pedagogisch medewerkers proberen het ritme van thuis zo veel mogelijk aan te houden, zodat er weinig wisselingen plaats vinden.  Dit geeft de baby veel steun, houvast en herkenning.

Ook zijn er twee peutergroepen (2-4 jaar) en een peuteropvang (2-4 jaar). Op deze groepen is er uitdaging, passende leeftijdgenootjes en een ruim aanbod aan (spel)materiaal. We dansen, knutselen en voeren taalactiviteiten uit.
Natuurlijk staat het lekker kunnen spelen ook hoog in het vaandel. Er is over de gehele dag eenzelfde ritme, denk aan eten en drinken, zindelijkheidstraining, buiten spelen, activiteiten en rustmomenten. Hierdoor hebben kinderen op deze groepen rust en regelmaat.

 

Definitief-rapport-KDV-Juut-en-Co-2018.pdfdoodle trumpet
doodle bird
doodle sun
Juut & Co Kinderopvang

Contactgegevens