Terug

Gastouders aangeboden


Gastouder Mandy uit Aalten heeft op alle dagen nog plek. Ze heeft een BSO opvang voor kinderen van 4-12 jaar aan de rand van Aalten. Ze heeft een prachtige locatie buitenaf met een eigen groentetuin. Ze haalt op van verschillende basisscholen in Aalten en Lichtenvoorde.

Voor meer informatie nicolette@juutenco.nl

Hallo, ik ben Manuela en woon in Doetinchem. Ik bied van maandag t/m vrijdag opvang aan kinderen van 0-4 jaar. 24 uurs opvang is in overleg mogelijk. 

Voor mij is het belangrijk dat kinderen zichzelf mogen en kunnen zijn. Zich mogen en kunnen ontwikkelen in het tempo wat bij hun past. Daarbij bied ik graag ondersteuning en stimulering. Ik werk met thema`s en met Kiki de beer VVE programma voor gastouders. Ik vind rust, reinheid en regelmaat belangrijk, maar ben ook flexibel waar nodig. Lekker spelen, ontdekken en naar buiten om daar verder te ontdekken is wel wat bij mij past.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sanne op sanne@juutenco.nl

Gastouderopvang bij Sterre thuis.

ontdekken, verwonderen, spelen en je eigen ik creëren.

Een gastouderopvang waar kinderen hun eigen ik mogen ontdekken!

Bij Sterre thuis:

-zijn alle kinderen welkom

-spelen we met duurzaam en open einde speelgoed

-zijn we elke dag buiten ook al regent het

-zijn we veel bezig met sensopathisch spel

En het allerbelangrijkste mogen kinderen gewoon kind zijn!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nicolette op nicolette@juutenco.nl

 

Mijn naam is Cherise, 27 jaar en ik woon samen met mijn vriend en dochtertje in Aalten. Wij hebben een Britse korthaar genaamd Ted en 2 dwergkonijnen Fos & Feetje. Ik bied opvang voor de leeftijdscategorie van 0 t/m 4 jaar. Neem ook eens een kijkje op mijn socials @thuisbijcher. 

 

Als gastouder hecht ik veel waarde aan het bieden van een stabiele basis die veilig en vertrouwd voelt. Dat ieder kind het leven op een speelse manier en op hun eigen tempo mag ontdekken met genoeg aandacht voor iedereen. Mijn grootste hobby is om creatief bezig te zijn op wat voor vlak dan ook, ik vind het te gek om dit toe te kunnen passen en hiermee ook thema gericht te werken. Naast creatief bezig zijn vind ik het belangrijk dat er kennis wordt gemaakt met dier en natuur en gaan daarom met goed weer graag naar buiten toe. 

Ik vind het waanzinnig om de kleine wondertjes een bak vol liefde en plezier te mogen geven. Zoek jij nog een liefdevolle opvangplek of heb je een vraag voor mij over iets wat je graag zou willen weten? Laat het mij weten! 🤍

 

Beschikbaarheid op moment Dinsdag 3 a 4 plekken, woensdag 1 plek en donderdag 2 plekken.

Voor meer informatie kunt u contract opnemen met Nicolette op nicolette@juutenco.nl

 
roundwhite bottom v3