Kinderdagverblijf


‘Ieder kind is uniek!’ Dit is het motto van Kinderopvang Juut & Co. Kinderopvang betekent meer dan het opvangen en verzorgen van kinderen.
Wij creëren een veilige, zorgzame en vooral huiselijke omgeving waarin het kind zich thuis voelt en zichzelf optimaal kan ontwikkelen..
Binnen Juut & Co vinden wij het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen zichzelf te zijn en de kans krijgen zich op hun eigen manier te ontwikkelen. Omdat geen kind hetzelfde is, zijn wij aldoor op zoek naar dat wat ieder kind nodig heeft. Dit stelt ons in staat aan te sluiten bij de individuele behoeftes van ieder kind en zijn ontwikkeling.

Ons volledige pedagogisch beleid kunt u vinden onder de documenten op deze site (rechts bovenin de inhoudsbalk).

Kinderopvang Juut & Co heeft op vier locaties een kinderdagverblijf. De groepen binnen Juut & Co bestaan uit horizontale (0-2 jaar en 2-4 jaar) of verticale groepen (0-4 jaar).
Er werkt minimaal één pedagogisch medewerker op elke groep. Er zal altijd een vast gezicht voor u en uw kind op de groep aanwezig zijn. De pedagogisch medewerkers op het kinderdagverblijf hebben minimaal een kindgerichte MBO- opleiding. Daarnaast zijn zij in het bezit van een (kinder)EHBO en/of BHV certificaat.

Wij bieden de kinderen van het kinderdagverblijf ook Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) aan. Dit is ter voorbereiding op de basisschool. zo houden de ontwikkeling van het kind in de gaten en kan er extra ontwikkelingsstimulering geboden worden.

doodle trumpet
doodle bird
doodle sun
roundwhite bottom v3