Terug

Vacature pedagogisch medewerker kinderopvang

Facebook Poppetjes2 27-11-2023

Onze visie

Wij vinden het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen zichzelf te zijn en de kans krijgen zich op hun eigen manier te ontwikkelen. Omdat geen kind hetzelfde is, zijn wij steeds op zoek naar dat wat ieder kind nodig heeft. Dit stelt ons in staat aan te sluiten bij de individuele behoeftes van ieder kind en zijn ontwikkeling.

Contact met de ouders

Goed contact met de ouders staat bij ons voorop. Wij organiseren daarom ouderavonden en ouders zijn altijd welkom voor een kindgesprek. Wij hebben regelmatig contact met ouders over de ontwikkeling van hun kind en of het lekker in zijn/haar vel zit.

Kinderopvang Juut & Co

Bij ons vindt u kleinschalige kinderopvang die in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag of bij peuteropvang een bijdrage vanuit de gemeente, mochten ouders geen kinderopvangtoeslag ontvangen. De leiders (m/v) beschikken over het juiste MBO-diploma op sociaal pedagogisch gebied en worden geregeld bijgeschoold. Wij werken volgens de richtlijnen van de CAO Kinderopvang.

Juut & Co zoekt pedagogisch medewerkers. Belangrijk is dat je flexibel inzetbaar bent. Bij Juut & Co krijg je de kans om binnen een leuk team zelfstandig te werken. De uren en werkdagen zijn in overleg. Voor deze functie heb je minimaal een diploma pedagogisch medewerker (niveau 3) nodig. Ben jij: - Een harde werker - Kun en wil je zelfstandig werken - Op zoek naar een hele leuke baan? Solliciteer dan nu!

Stuur uw motivatiebrief en CV naar jilke@juutenco.nl of per post naar Juut & Co, Nijverheidsweg 7, 7071 CH Ulft

Rooster:

  • Flexibel werkrooster

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Reiskostenvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen:

  • Vakantiegeld

Opleiding:

  • MBO (Gewenst)

Licentie/certificaat:

  • VOG
  • In bezit van VVE is een pré
roundwhite bottom v3